Title Image

Blog

Potřebuji prorazit. Co nejrychleji a za rozumnou cenu. Co teď?

  |   Blog   |   No comment

V minulých měsících nenastalo vlivem koronavirové pandemie pro podnikatele zrovna snadné období. Mnoho z nich muselo nuceně zavřít své provozovny, nařízená opatření velké části menších i větších podniků způsobila odliv zákazníků. A prognózy odborníku říkají, že nás ta největší ekonomická krize teprve čeká. Můžeme tedy předpokládat, že nastane boj o platícího zákazníka a každá firma, společnosti i jednotlivec se bude snažit vyniknout nad konkurencí a získat klienty na svou stranu.

Možná i právě Vy jste jeden z nich a hledáte rychlý a účinný způsob, jak se zviditelnit. A kde jinde v jednadvacátém století propagovat své služby, než právě na internetu?

Nemusíte mít sta tisíce, abyste mohli vytvořit efektivní a zisk generující marketingovou kampaň. A nemusíte dokonce ani čekat měsíce, než uvidíte první výsledky. S webovou prezentací microsite můžete propagovat svůj výrobek nebo službu třeba už dnes!

Jak microsite vypadá?

Microsite, to je jednoduchá forma online prezentace. Většinou jde o jednostránkový web (není problém však vytvořit i několik podstránek).

Fotografie můžete poskytnout své vlastní nebo dodáme profesionální fotografie my. Naše investiční weby jsou velmi kvalitně graficky zpracované, je však možné grafiku pozměnit (např. udělat celý web ve Vašich korporátních barvách).

Stránka microsite musí být přehledná, dobře vypadající a čtivá. Klade si za úkol upoutat zákazníkovu pozornost. Není tedy třeba se vyhýbat výraznější nebo nápaditější grafice, ve způsobu provedení i v psaném textu se cení vtip a originalita.

I takhle může vypadat Vaše webová prezentace microsite!



Jak microsite funguje?

Tento jednoduchý web už je přednastavený a nachystaný přímo k prodeji nebo k pronájmu. Microsite stránka už je SEO optimalizovaná, předprogramovaná a designovaná tak, aby byla responzivní a kompatibilní se všemi druhy počítačů, tabletů i smartphonů. Vyřešená je i otázka prolinkování a klíčových slov. Je připravena k okamžitému použití.

Propagovat svůj byznys pomocí microsite tak můžete už za několik dní, stačí jen dodat potřebné informace týkající se Vaší firmy a my vytvoříme na web texty Vám na míru, případně microsite ještě upravíme podle konkrétních požadavků.

Se stránkou microsite prorazíte v online světě prakticky okamžitě. Microsite přináší rychlé výsledky, rychle si najde cestu ke své cílové skupině pomůže Vám přinést platící zákazníky.

K čemu microsite slouží?

Investiční web nabídne Vašemu podnikání jinou perspektivu. Propagovat sebe i své produkty pomocí microsites je ve světě dávno zavedenou reklamní strategií, tady v Česku však tomu na chuť teprve přicházíme.


To však znamená více šancí pro Vás – menší konkurenci a větší možnost prorazit a prodrat se až k vrcholům internetových vyhledávačů.

Ptáte se, jestli je právě pro Vás a Vaše podnikání propagace pomocí microsites vhodná?

Lidé nejčastěji využívají web microsite v následujících případech:

1. Potřebují dostat do širšího povědomí svou značku nebo firmu
2. Potřebují zvýšit návštěvnost svého současného webu nebo e-shopu
3. Přicházejí na trh s novým výrobkem, který potřebuje intenzivnější reklamu
4. Chtějí nově nabízeným produktem nebo službou oslovit cílovou skupinu, která se liší od jejich běžných zákazníků
5. Fungují jako OSVČ nebo jde o menší živnostníky, kteří potřebují prorazit



Kolik microsite stojí?



Microsite si můžete pronajmout už od pár set korun za měsíc. Jestli si přejete ukázat konkrétní nabídku za konkrétní cenu přímo pro Vaše podnikání, napište nám. Jsme na příjmu!

Stránka microsite má hlavní úkol – dostat co nejrychleji požadované informace ke koncovému zákazníkovi



A jak mohu své podnikání ještě podpořit?



Máte-li ambice a přejete si šplhat se svým podnikáním výše a výše, můžete zobrazování a návštěvnost stránky výrazně pomoci PPC reklama. Jde o kampaň, kde nemáte žádný předem stanovený rozpočet, žádnou minimální sazbu a je jen na Vás, kolik peněz se rozhodnete do ní vložit (čím větší útrata, tím samozřejmě vyšší číslo oslovených zákazníků…).



Tato forma reklamy má nespornou výhodu v tom, že se zde platí ne za to, že Vaše stránky někde budou „viset“, částku platíte, až pokud Vaše stránky navštíví reální zákazníci.



Google, Seznam nebo facebooková reklama navíc umí i podpořit konverze ze strany zákazníků – nákup produktu, vytvoření poptávky, objednávka služby, přihlášení odběru newsletteru, registrace do e-shopu, a tak dále…



Ani jedno z výše uvedených však neznamená, že musíte hned nutně oslovit celou Českou republiku. Fungujete-li jako menší podnikatel lokálního rázu, zaměříte se samozřejmě primárně na své nejbližší okolí a na zákazníky žijící ve Vaší dojezdové vzdálenosti.



Jste-li instalatér ze Zlína, nemá pro Vás samozřejmě žádný smysl vydávat peníze za inzerci pro uživatele v Karlových Varech, fungujete-li však například jako grafik a pracujete z domu, zakázky Vám mohou chodit z celé České republiky.



Cílení propagace a správný výběr oslovené skupiny je nesmírně důležité a my v Expert-devu to moc dobře víme. Ve světě online médií a marketingu se pohybujeme už dostatečně dlouho na to, abychom Vám zvládli nabídnout ty nejkvalitnější služby komponované přímo na míru charakteru Vašeho podnikání.



A že ještě nemáte firemní logo nebo si nevíte rady s tím, jak web otextovat? I s tím Vám pomůžeme!



Nebojte se a kontaktujte nás! Nezávaznou poptávku můžete vložit do kontaktního formuláře nebo do našeho chatovacího okénka. Jsme vám k dispozici!




Obáváte se, jestli je správný čas na investici do reklamy? Přečtěte si náš článek Zasáhly nás nelehké časy. Vyplatí se tedy investovat do reklamy?




Mohlo by Vás zajímat

Tvorba webových stránek Zlín Tvorba webu | Copywriting |SEO optimalizaceKlíčová slova | Sociální sítě | Grafické práceMarketing | Reklama|PR

Žádný komentář

Přidat komentář