Title Image

Blog

Kdo zhotoví ty nejlepší webové stránky v Brně

Kdo zhotoví ty nejlepší webové stránky v Brně

  |   Brno   |   No comment

Webové stránky jsou jedna z nejdůležitějších věcí, která prezentuje vaší firmu. V dnešní elektronické době se také není čemu divit. Většina lidí, když něco shání nebo poptává, tak hledá právě přes internet. Nevyplácí se tedy podceňovat tuto skutečnost. Je nutné se na své webové stránky více zaměřit a také do nich více investovat. Nechte si vytvořit originální a funkční web od tvůrců webových stránek v Brně.

Tvorba webových stránek v Brně – základní vlastnosti, bez kterých to nejde

Nejzákladnějšími vlastnostmi, které by měl každý web splňovat, jsou: rychlost, responzivita, stabilita a design.

Rychlost

V dnešní době je rychlost velmi zásadní. Nikdo nemá přebytek času a trpělivost na to, aby čekal, než se mu stránka načte. Průzkum totiž ukázat, že ¾ návštěvníků webových stránek se na ně již nevrací v případě, že jejich načtení trvá 4-5 sekund. Každý, kdo pro vás bude vytvářet webové stránky, by měl na tuto skutečnost myslet. Brno je město mnoha možností a vznikly zde velmi úspěšné weby. Neváhejte se tedy obrátit na tvorbu webových stránek v Brně. Určitě nebudete zklamaní.

Responzivita

Telefony, tablety, počítače – základní zařízení, která nejvíce používáme. Responzivita vám zaručí, že se obsah webu přizpůsobí danému zařízení. Nikdo nechce přece nevzhledné webové stránky jen kvůli tomu, že si je někdo otevřel v telefonu a ne na počítači.

Stabilita

Veškerá tvorba webových stránek v Brně dbá také na to, aby byl váš web stabilní. Využívány jsou tedy nejkvalitnější hostingové společnosti.

Design

To je hodně individuální oblast. Každý má jinou představu a každému se líbí něco jiného. Design webových stránek by však měl vždy ladit s filozofií dané firmy. Tvůrci webových stránek v Brně (nebo i kdekoliv jinde) by vás měli vždy nechat vyložit vaši představu a případně se ji s vámi snažit dotáhnout do takové podoby, která bude pro váš business nejvíce přínosná. Rozhodně se vždy vyplatí držet se třeba i jen barev, které jsou pro danou firmu typické (logo a jiné). Dále je důležité pro funkci webu navrhnout správná tlačítka, elementy nebo třeba animace. To celkově usnadní zákazníkům práci a orientaci na webu, což je přivede opět zpět. Moderní design je důležitý, ale nejdůležitější je stále funkčnost.

Tvorba webových stránek v Brně – postup

Pokud se rozhodnete pro vytvoření nových webových stránek, tak se nemáte čeho bát. Na první schůzce budete seznámeni se základním konceptem a především vám bude představen časový a finanční rámec. Samozřejmostí je objasnění jednotlivých postupů. Pokud vše jako zákazník odsouhlasíte, tak se začne s první fází projektu. Zde jde především o analýzu konkurence a situaci na trhu. Na základě toho bude sestavena struktura celého projektu. Následně už začíná zábavnější částí. Vytvoří se prvotní rozložení jednotlivých elementů a díky tomu se již může web ve zjednodušené verzi otestovat.

Nastupuje kreativní část, kdy je grafikem navržen webdesign. Pokud bude vizuální stránka z vaší strany schválena, tak teprve nastupuje fáze kódování a vývoje. Zjednodušeně – web se bude nyní poprvé kamarádit s internetovými prohlížeči. Doplní se obrázky, texty a připraví se na první spuštění. Poslední fází před oficiálním spuštěním je ta, kdy se web nachází v DEMO verzi a běží na hostingu tvůrce. Web je testován na všech zařízeních a proběhne ještě následná optimalizace a úpravy. Web je na světě a probíhá spuštění.

Správa webových stránek

Vždy záleží na tom, zda váš web správu potřebuje nebo ne. Běžné webové stránky jsou takřka bez údržbové. V případě, že však web podléhá časté úpravě obsahu, tak je určitě vhodné včas zajistit správu.

Tvorba webových stránek v Brně – zvýšení návštěvnosti webu

Webové stránky si tvoříte především také z důvodu, aby vám vydělávaly. V tomto ohledu vám tvůrci webových stránek určitě musí umět nabídnout online marketingovou strategii. Stále váháte, jakou firmu si vybrat? Neváhejte a vyhledejte si tvorbu webových stránek v Brně. Brno je město neomezených možností.

Žádný komentář

Přidat komentář